Vald-Ing Építőipari Kft

Vald-Ing Építőipari Kft.

Back
Next

Építkezés? Új ház építés? Családi vagy társasház átalakítás?
Ön álmodik, mi megtervezzük és kivitelezzük!

Kedves Látogató!


Az építkezésbe vagy átalakításba vágás minden ember életében nagy döntéseket igényel. A tudatos építőipari kivitelezés sok embert állít komoly kérdések elé, melyek eldöntése nehéz feladat. Sok időt, pénzt és türelmet igénylő munka ez, minden említett elemből sokat veszíthetünk a megvalósításhoz vezető rögös úton. Válasszon maga mellé egy megbízható társat, aki segít Önnek megvalósítani álmait, közreműködik az építkezési folyamatban az elejétől a végéig, kulcsrakészen!


A Vald-Ing Építőipari Kft. fő tevékenységi köre a teljes körű szolgáltatás nyújtása a családi házak tervezésétől, a szerkezetkész, kulcsrakész kivitelezéséig. Tervezői és kivitelezői tevékenységünket elsősorban Győrben és annak vonzáskörzeteiben végezzük. A Győri agglomerációt képező települések jelenleg a legfelkapottabb építkezési helyszínek, a város közelsége és a kínált építkezési területek ár-érték aránya miatt. Számos kulcsrakész kivitelezést végeztünk tehát Győrön kívüli településeken is: Győrújbarát, Ménfőcsanak, Győrzámoly, Bőny, Győrújfalu, Gyirmót, Börcs, Győrladamér, Nyúl, Vámosszabadi, Écs, Töltéstava, Pér, Kisbajcs, Nagybajcs, Abda térségeiben.


Szívesen állunk rendelkezésére, amennyiben a ház építése előtt tájékozódni szeretne, szaktanácsra van szüksége, vagy ha kész terveire részletes árajánlatot kíván készíttetni. 


Keressen bátran!

Bizalmát előre is köszönöm!


Valdinger Zoltán

építész, ügyvezető

Az épület tervezés célja, hogy a megbízói igényeket összehangoljuk az adottságokkal
Általános célkitűzésünk, hogy ügyfeleinknek a tervezéstől a kulcsátadásig teljes körűen ki tudjuk szolgálni.
A műszaki ellenőr teljes jogkörrel képviseli Önt és az Ön érdekeit a teljes építkezés ideje alatt.
Minden építkezésen szükség van felelős műszaki vezetőre, mely csak erre alkalmas építőpari szakember lehet.
Az energetikai tanúsítvány az épületek energetikai jellemzőit foglalja magába, ennek elkészítését is vállaljuk.
Az általunk eladásra kínált ingatlanok Győrben és annak vonzáskörzetében